Inschrijfformulier

U kunt hier het inschrijfformulier voor het WAF weekend 2017 downloaden via de volgende link:

WAFweekend inschrijfformulier 2016

Inschrijven W.A.F. weekend

Wat leuk dat je mee wilt doen aan het W.A.F. weekend! Lees alles even goed door, zo weet je alles omtrent de inschrijving.

 • Vul het inschrijfformulier volledig in. Dus ook een tweede en derde keus. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eerste keuzes, maar wanneer dit niet haalbaar is zullen wij je indelen bij je tweede of derde keus.
 • Kom naar de inschrijfavond op dinsdag 28 maart in Jongerencentrum Everland (Sportlaan 13 Wognum) of op woensdag 29 maart in Speelzaal Hummelhof (Nibbixwoud), samen met het bedrag dat jij betaald voor dit weekend.
 • Betaal zoveel mogelijk gepast.
 • Bij de inschrijving krijg je te horen wanneer je de W.A.F. pas met begeleidende brief kunt komen ophalen.

Welke inschrijvingsmogelijkheden zijn er?

Bij het W.A.F. weekend vinden wij het belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende vormen voor deelname aan.

 • Een heel weekend (kosten €38,00);
  je kiest dan in totaal 5 activiteiten over 2 dagen. Voor ieder dagdeel een activiteit die jij graag wilt doen met daarnaast een tweede en derde keus. Deze dagen zijn inclusief lunch en op zaterdagavond het diner. Verder ben je welkom bij de Vossenjacht op vrijdagavond (geef dit wel aan op het inschrijfformulier!) en de afsluiting op zondagmiddag.
 • 1 hele dag (kosten zaterdag €24,00 inclusief lunch en diner, kosten zondag €17 inclusief lunch);
  als je niet het hele weekend kunt of wilt is het mogelijk om je per dag in te schrijven. Op zaterdag kies je activiteiten uit voor 3 dagdelen en op zondag voor 2 dagdelen. Voor eten en drinken hoef je niet te zorgen want de zaterdag is inclusief lunch en diner en de zondag is inclusief lunch. Ook als je maar een dag meedoet ben je van harte welkom bij de Vossenjacht op vrijdag (geef dit wel aan op het inschrijfformulier!) en de afsluiting op zondagmiddag.
 • Losse activiteiten (kosten €8,50 per activiteit);
  je kunt je ook inschrijven voor een losse activiteit. Geef wel een tweede en derde keuze op. Lunch en diner zijn hierbij niet inbegrepen. Als je toch mee wilt lunchen of dineren geef dit dan duidelijk aan op het inschrijfformulier. De kosten voor de lunch zijn €1,00 en voor het diner €2,00
 • Survival;
  wanneer je voor deze activiteit kiest geldt dit voor de hele zaterdag. Je kunt niet in de ochtend of de middag een andere activiteit kiezen aangezien dit een dag vullend programma is. ’s Avonds kun je aan een andere activiteit meedoen.

Vragen

Mochten er nog vragen zijn over de inschrijving, schroom dan niet om contact op te nemen via e-mail: www.wafweek@hotmail.com of telefonisch op 06-28952915.

Comments are closed.